Підготовка вчителів і лідерів

Nigel Canberra Conf-13Духовно натхненні вчителі та лідери завжди позитивно впливали на розвиток й прогрес цивілізації. Підготовка лідерів і вчителів, які добре розбираються у вченнях Книги Урантії – пріоритетний напрямок діяльності Міжнародної Урантійської Асоціації. Ми вітаємо зусилля усіх людей, які готові організовувати навчальні заходи, сприяти їм і заохочувати інших до глибшого розуміння Книги Урантії. Наші програми працюють для тих, хто бажає стати лідером й внести свій вклад у розвиток урантійської спільноти. Лідери мають важливе значення для формування стабільних і динамічних навчальних груп, вони завжди впливають на формування національних та місцевих Урантійських асоціацій та управління ними. Важливо також те, що, що такі лідери і вчителі завжди виникають природнім чином, і навчальні групи створюють кращі умови для їх розвитку природним, еволюційним чином. Урантійська Асоціація не можесамостійно визначати лідерів або вчителів. Члени урантійскіх асоціацій і місцевих груп з вивчення Книги Урантії природно визнають таких осіб і доручають їм комунікувати, вчити, говорити від імені інших членів, вести діяльність групи або Асоціації.