Долучитися в якості волонтеру

Міжнародній Урантійській Асоціації потрібні Ваші час, навички і таланти, щоб допомогти в досягненні нашої місії. Ми добровільна організація, яка досягає свого найбільшого успіху на рівні окремих людей і громад. Вступ до Асоціації та активна участь у нашому служінні передбачає щирість, спільність і духовність.

4 hands

Гаслами Асоціації є робота в команді і служіння. Ми пропонуємо Вам приєднатися до однієї з наших волонтерських груп, що надасть вам можливість вчитися і розвиватися особисто і духовно у служінні Вашим братам і сестрам в нашій міжнародній громаді. Тримаючись за руки ми зможемо зробити набагато більше. Для цього, будь ласка, заповніть та надішліть нам анкету волонтера.

Можливості волонтерства

• Керування веб-контентом і технічне обслуговування сайтів
  • Віртуальні помічники в центральний офіс Міжнародної Урантійської Асоціації
  • Віддалене адміністрування різноманітних баз даних
  • Волонтерство по телефону
  • Перекладачі нашого матеріалу для друку та веб-сайту на Іспанську, Французьку, Португальську, Фінську, Українську, Російську та інші мови
  • Розповсюджувачі Книги Урантії шляхом розміщення книг у бібліотеках

Volunteer Application

• Do you have any specific skills or activities you would like to use as a volunteer for Urantia Association International?